lazer epilasyon
Yenilikçi teknolojiler, kişisel bakımına özen gösteren ve bakımlı olmayı sevenlerin hizmetinde… Fakir Hausgerate, yeni geliştirdiği profesyonel IPL cihazları ile kişisel bakım ürünleri pazarına yeni bir soluk getirdi. Fakir Profesyonel Serisi IPL ürünleri, istenmeyen tüyleri 26 dakikada yok ederken pürüzsüz ve ipeksi bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.
 
Epilasyonda geleceğin teknolojisi olarak nitelendirilen IPL, hızla klasik yöntemlerin yerini alıyor. Lazer yöntemine kıyasla daha etkili ve kalıcı çözüm sunan IPL teknolojisi, zamanla yarışan günümüz insanının imdadına yetişiyor. Güzellik salonlarındaki profesyonel epilasyon teknolojisini evlere taşıyan Fakir Hausgerate, IPL 250.000 SalonPro Sistem ve IPL 100.000 SatinskinPro Sistem Kompakt Tasarım olmak üzere iki farklı ürünle pazara hızlı bir giriş yaptı.

Yüzde 100 güvenli kullanım…

İstenmeyen tüylerden evinizin konforunda hızlı, güvenli, acısız ve kalıcı şekilde kurtulmanızı sağlayan IPL 250.000 SalonPro Sistem ve IPL 100.000 SatinskinPro Sistem Kompakt Tasarım, Hamburg ProDERM Enstitüsü tarafından test edilerek onaylandı. Dermatologların yaptığı klinik testler bu cihazların tüm vücutta güvenle kullanılabileceğini ve yüzde 97 oranında yan etkisi olmadığını gösterdi.

Sadece 3-4 uygulama sonrası vücuttaki tüylerde yüzde 50’ye kadar azalma sağlayan FAKİR Profesyonel Seri IPL cihazları, kişinin tenine ve tüy rengine göre en doğru enerji seviyesini otomatik olarak ayarlayan cilt tipi sensörleri ile güvenli bir kullanım sunuyor. Cihazlar, cilde yüzde 100 temas etmediğinde atış yapmıyor. Entegre UV filtresi, ışıkların göze zarar vermesini engellerken, hızlı kaydırma özelliği ile daha rahat ve kesintisiz uygulama sağlıyor.

Tüylerinize 26 dakikada veda edin…

Ömür boyu kullanımı garanti eden 250 bin ışık atımlı IPL 250.000 SalonPro Sistem, rakiplerine kıyasla 7 cm2’lik XXL en geniş ışık alanı sayesinde tüm vücuda yaklaşık 26 dakikada uygulanabilen en hızlı IPL cihazı olma özelliğini taşıyor. Altı farklı enerji seviyesi bulunan cihaz, özel hassas başlığı sayesinde uygulama yüzeyini küçülterek, yüz bölgesinde de rahatlıkla kullanılabiliyor.

Kompakt tasarımı ile vücudun en küçük bölgelerinde bile en etkili sonucu veren IPL 100.000 SatinskinPro Sistem Kompakt Tasarım 100 bin ışık atımına sahip. Pratik, hızlı ve güvenli kullanımı ile istediğiniz zaman istediğiniz yerde epilasyon imkânı sunuyor. Tüm vücuda sadece 19 dakika ile 58 dakika arasında uygulanabilen en hızlı kompakt cihaz olma özelliğini de taşıyan IPL 100.000 SatinskinPro Sistem, uzun süreli pürüzsüzlük ve ipeksi bir ten için uygun çözüm oluşturuyor.

26. Züchex Fuarı’nda ilk kez tanıtılan Fakir Profesyonel Serisi IPL cihazları, Ekim ayı sonunda Fakir Shop’ların yanı sıra Fakir’in Türkiye genelindeki 4 bin 500’ün üzerindeki satış noktasında görülebilecek.

lazer epilasyon cihazı